The Blue Wall and waterpolo goal, HDR, Nikon D3000

The Blue Wall and waterpolo goal, HDR, Nikon D3000

Commentaren

 • Heel "kleurrijk" Mooi Grts

 • Het doet mij eerder denken aan "Bont en blauw" als je dan al wilt reageren, stappen ondernemen, iemand verrassen ze je terug blokkeren ook al is het fake ;-(.

  In vraag stelt of je "het maar blauw, blauw moet laten"?

  " de tijd is een goed leermeester, zegt men; het ongelukkige is dat het zijn leerlingen doodt." Hector Berlioz (lijkt me in deze context wel toepasselijk)

  Komt tijd, komt raad ;-)

 • Mij interesseert vooral het blauw en de spiegeling in het water. Ze overheersen en delen tegelijk. Een subliem idee om hier te denken aan water polo ! De betere straatfotografie !

 • Life Angel, ik kan even niet volgen ...

 • Moeilijk om hier even in twee woorden uit te leggen, je gsm werkt niet meer en stappen via je zus vraag te formuleren was slechte timing...."bont en blauw"...bezocht trouwens een bepaald ziekenhuis om af te toetsen, maar ze werkten er niet echt dus maar van afgezien...

  Aan het standbeeld "het lopende meisje" wat je als twee bewegingen kan zien - "vluchten of vechten" ontbreekt er één en eentje die minstens even belangrijk is. Laat ik het even daar bij laten,het gevolg gedeeltelijk door het citaat van Hector Berlioz opgevangen wordt.

 • "tijd" ontstaan en evolutie dit platform en je blogs "de therapeut" en "filosofieblog" - mijn moeder - jouw grootmoeder... deze tijd ongeveer

  "het doodt" in het citaat, niet zo melodramatisch, maar eerder naar die derde toch zeer belangrijke beweging verwijst....

 • Er is hier meer dat niet meer werkt, ik heb al anderhalve maand geen post meer ontvangen, een half jaar onregelmatig. De gsm werkt wel, maar die dient alleen nog voor het gsm alarm, omdat de batterij regelmatig de geest geeft, ik heb een ander nummer. Thuistelefoon werkt onregelmatig, omdat die werkt via VOIP, maw als de modem aan is.
  Wat mijn zus betreft, daar kan ik weinig op zeggen, die zit voor enkele maanden in Spanje, Andalusië ... heeft zoals je ziet een slechte relatie gehad. Ik heb ook mijn facebook account opgeheven, ik werd daar gestalkt door dezelfde kerel als zij. En ik rij haast alle dagen met de motorfiets ... ik deed dat al vanaf mijn studententijd, maar recent kreeg ik de kans om er een te kopen van een vriend en ik heb dat dan ook gedaan, de reistijd die ik nu heb is een vijfde van met de auto+de benzinekost een tiende. (de BMW zoop benzine-dor mijn rijstijl ;) )

De commentaren zijn gesloten.