BenX- the musical. Coloured monochrome.

BenX- The Musical.

Commentaren

 • Deze foto heb je ongelooflijk bewerkt en door de kleuren blauw aan het oog te geven en het rood op het plakkaatje krijgt het geheel een extra dimensie.

  Het plakkaatje lijkt wel een Christus figuur hangend aan het kruis. Het rood verwijst hier dan naar het lijden en verdriet.

  Het blauw van het oog geeft een extra dimensie en aandacht naar het "zien" en aan de persoon die het hier afbeeld, namelijk een autist die ongelooflijk in detail kan zien. Als je de B van Ben expres weggelaten hebt en dit een keuze was, kan het inderdaad verwijzen naar alle autisten 'x-en' en hun lijdensweg of de betrokken personen ervan.

  Alhoewel ik nu zo vlak voor de verkiezingen er iedereen van verdenk sublimale reclame te maken voor bepaalde partijen als ze met éénzijdige kleuren werken, gratis reclame voor hen, willens nillens,:-) daarom dat ik overweeg mijn fotoblog even stil te leggen of ik moet héél selectief kiezen -

  Maar deze foto springt boven vele anderen uit, van de laatst geplaatsten althans mijn favoriet.

  Park spoor noord is een aanrader om eens terug te ontdekken en bezit nog héél wat toekomstpotentieel als uitbreiding van 't Eilandje met Asiadok en Kempisch dok naast zich.

De commentaren zijn gesloten.