Kinderen luisteren toch nog ....

Tegenwoordig is het al zwaar genoeg om waterhoen of iets dergelijks te zijn.  Krijg je al een eitje uitgebroed dan is er de stad die gif in het water dropt of mensen die je het leven zuur maken, laat staan ongedierte dat je kroost komt stelen.  Ok, dat gif was bedoeld voor die ratten, maar komt het toch lekker in onze vijver terecht. (samen met vuilbakken, fietsen, banden en een hoop andere rommel).  De kinderen van tegenwoordig zijn ook niet meer wat ze waren. Luisteren hoort er niet meer bij, maar met de nodige tactieken valt er iets aan te doen zoals je hier kan zien. Mijn boek 'Opvoeding van waterhoenen for Dummies' is verkrijgbaar in iedere betere boekhandel en op het internet als e-reader. 

Bild 004.jpg

 

Bild 005.jpg


Commentaren

 • Ik vrees dat het droppen van de troep gedeeltelijk bij een maatregel van de groenen zelf ligt. Hoe kun je verwachten dat mensen die amper rondkomen om in hun noodzakelijke behoeften te voorzien, kunnen betalen voor de juiste verwerking en ophaling van hun huisvuil?

  Enerzijds is er natuurlijk iets te zeggen voor de vervuiler betaald, maar wat doe je dan in een grootstad waar een bepaald deel van je bevolking ofwel illegaal is ofwel in armoede leeft? Hoe kun je verwachten dat zij zich aan de opgelegde regels (kunnen) houden?

 • en het zijn zulke schattige beestje hé erwin,

  je ziet er nog maar zo weinig...
  jammer hoor

 • Ik denk dat ze nog veel voorkomen. In Limburg dan toch. Overal waar een beetje water is, zijn de waterhoenen aanwezig.

 • een mooi tafereeltje....

  groeten !

 • Veel succes met het boek, Erwin ! 't Zal mooi geïllustreed zijn... Hahaha...
  Lie(f)s.

 • Het zou jou niet misstaan als schrijver erwin! Mooie beelden van de waterhoenfamilie!
  groetjes

 • ik zal eens kijken in de Standaard op ik je boek tegenkom.

  Bij ons zie je ze nog veel hoor, die waterhoen families

 • ...waterhoentjes bij de vleet Erwin, de kuikens hebben tenen zo lang als hun hele lijf viel me enkele dagen geleden nog op...groetjes van rené

 • De bedenking die ik me onmiddelijk maakte na mijn vorige post was of er een verband kan zijn tussen het gegeven dat huisvuil ophalen onbetaalbaar is voor een bepaalde groep van mensen en anderzijds de vele wantoestanden die je dan zag in de realityreeksen "Sien en Maria" en "Tante Kaat"?

  Of die onmenselijke toestanden hoe mensen soms willen leven even erg zouden zijn en enkel vanuit sociale achtergronden en problematieken ontstaan of juist de onbetaalbaarheid voor hen i.v.m. opruimen afval om te overleven dit mee in de hand werkt? Hebben de groene jongens daar ooit over nagedacht? Je kan niet leven "overleven" zonder een bepaalde hoeveelheid afval te creëren? Kampen we ondertussen niet meer met illegale dumping van afval net als jij hier schrijft en is dit dan wel beter?

De commentaren zijn gesloten.